cabecera EUPS

 

Botonera Resumen de Paciente de la Unión Europea

EUPS PIN

Patient Information Notice (PIN) | Nota informativa per a pacients

  • La següent informació es proporciona en compliment dels requisits que disposa el Reglament europeu 2016/679/UE en els seus articles 13 i 14, per a informar la ciutadania sobre la recopilació i el tractament de les seues dades personals.
  • El document PIN aporta informació sobre la infraestructura de serveis digitals de salut electrònica (eHealth Digital Service Infrastructure o eHDSI) per a la comunicació d'informació clínica transfronterera.
  • Així mateix, l'informa sobre els subjectes autoritzats per a accedir a la seua informació clínica, i sobre aquella informació que serà susceptible de ser tractada per a la provisió d'assistència sanitària, tant dins del Sistema Nacional de Salut d'Espanya com en un altre país de la UE on vosté requerisca assistència.
  1. Si vosté és resident en la Comunitat Valenciana i viatja a un estat ja inclòs en el projecte EUPS pot consultar ací l'AVÍS D'INFORMACIÓ PER AL CIUTADÀ/ANA L'ESTAT D'AFILIACIÓ DE QUÈ ÉS ESPANYA. També pot consultar el PIN de l'estat membre de la UE al qual viatja en la següent adreça: https://ec.europa.eu/cefdigital/wiki/pages/viewpage.action?pageId=74094942 (abre en nueva ventana).
  2. Si vosté és ciutadà/ana europeu, està de viatge a la Comunitat Valenciana i està interessat/ada a saber com les seues dades de salut seran processades consulte ací (enllaç que s'obri en nova finestra) la Nota Informativa para Pacientes.

Advertiment:

El contingut d'aquests documents PIN pot experimentar modificacions en cada nova versió que es publique.