Consulta les teues cites pendents en Atenció Primària i Especialitzada

  • Introdueix número de SIP, data de naixement, data d'emissió de la targeta SIP (si disposa d'ella) i el codi que apareix en la imatge.
  • Després de prémer VALIDAR es mostraran els 3 últims dígits del telèfon mòbil al qual s'enviarà un SMS de confirmació. Si no és correcte prem MODIFICAR DADES DE CONTACTE i si és correcte prem ENVIAR SMS.
  • Introdueix el codi rebut per SMS i prem sobre el botó CONSULTAR per a veure les teues cites.
  • El formulari et mostrarà les cites que tingues pendents i prement sobre MÉS obtindràs el detall de cada cita.

És posible que no es visualitzen algunes cites fins 24 hores després de ser registrades. Si tens algun dubte, pots dirigir la teua consulta a través del següent formulari (obri en nova finestra).

Formulari de consulta de Cites pendentes

Informació bàsica sobre protecció de dades personals

La informació personal recollida en aquest formulari té com a finalitat la modificació de les seues dades de contacte en el Sistema d'Informació Poblacional (SIP). L'entitat responsable del tractament és la Conselleria de Sanitat (Carrer Misser Mascó, 31, 33, 46010 València) davant la qual podrà exercitar els seus drets de manera telemàtica a través del següent enllaç o físicament quan siga possible en els registres d'entrada dels serveis centrals i territorials d'aquesta Conselleria. Pot accedir a la informació addicional sobre el tractament de les seues dades en el Registre d'Activitats de tractament de la consellleria o a través del enllaç.