Farmàcia i productes sanitaris

Ciudadano - Píldora del día después (PDD)

Píndola del dia després (PDD)
Píndola del dia després (PDD)

Des de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, en col•laboració amb el Consell Autonòmic Valencià de Col•legis Farmacèutics i la Unitat d'Igualtat, s'ha elaborat la informació d'accés a la píndola del dia després (PDD) amb l'objecte de millorar-hi l'accés existent i l'educació sexual a la dona, creant vies d'integració entre l'atenció en l'oficina de farmàcia comunitària i els centres sanitaris (centres de salut i centres de salut sexual i reproductiva).

 

 

La dona que desitge adquirir la píndola del dia després (PDD) ho podrà fer a través de les oficines de Farmàcia o als centres de Salut Sexual i Reproductiva.

 

És important facilitar l'accés a les consultes d'orientació sexual i prevenció de malalties de transmissió sexual, així com a l'obtenció del medicament amb una correcta informació i orientació per professionals sanitaris.

 

Es pot sol·licitar cita directament en el Centre de Salut o en el Centre de Salut Sexual i Reproductiva des d'una Oficina de Farmàcia o bé accedint a través de la Web de Sanitat: Busca el teu centre