Evidència Clínica: accesible per als professionals de la conselleria de sanitat

Per a aportar informació actualitzada i de qualitat per a la presa de decisions clíniques adequades, la Conselleria de Sanitat facilita als seus professionals l'accés directe a Evidencia Clínica (en castellà), una ferramenta que oferix la millor evidència disponible d'una manera resumida i permanentment actualitzada. Evidència Clínica permet obtindre de forma fàcil i ràpida respostes documentades i actualitzades a les situacions clíniques més rellevants. Evidència Clínica complementa i potència la informació que subministra la Biblioteca Cochrane Plus.

 
Imatge Biblioteca Cochrane Plus   Accés a Biblioteca Cochrane Plus  Imatge fletxa


Addicionalment, des de novembre de 2007, s'ha posat a disposició dels professionals sanitaris un accés gratuït a JBI COnNECT (Clinical Online Network of Evidence for Care and Therapeutics – Xarxa Clínica d'Evidència en Línia sobre Atencions i Teràpia).

JBI COnNECT és una plataforma informàtica que proporciona una sèrie de recursos i ferramentes per a buscar, valorar críticament i resumir l'evidència disponible; integrar-la, utilitzar-la en la pràctica clínica i avaluar l'impacte de la seua utilització.