Les meues cites mèdiques

En aquesta secció podràs gestionar les teues cites d'atenció primària, agenda COVID-19 i podràs consultar les cites que tingues pendents en atenció primària i especialitzada.

Videoconferències per a millorar la comunicació

  • Videoconsultes

    És el sistema de videoconferències que utilitzem per a millorar la comunicació mitjançant l'eina Cisco Webex Meetings. El personal sanitari podrà citar-te per videoconsulta si ho considera necessari.

Aplicacions per als teus dispositius mòbils

  • APP GVA + Salut

    Descarrega't l'APP de Sanitat i tindràs a un sol clic múltiples funcionalitats (gestiona les teues cites d'atenció primària, descàrrega els justificants, consulta els teus tractaments...).

  • APP GVA Coronavirus

    Pots sol·licitar cita amb el teu centre de salut en cas de presentar símptomes clínics compatibles amb infecció per COVID-19 i accedir a una àmplia informació sobre la infecció causada pel coronavirus COVID-19.

Dades personals

En aquesta secció podràs consultar i modificar les dades de contacte de la teua targeta sanitària.

Portal del pacient

En aquesta secció podràs trobar les seccions del portal web de conselleria que són de major interés per a pacients i familiars (alguns apartats requereixen certificat digital o cl@ve): accés a la Història de Salut, Consulta la teua situació en la Llista d'Espera Quirúrgica, etc.