El projecte Cuidat-e:

 

És el "Disseny i validació d'una interfície per a pacients per al registre de dades de salut aplicant Intel·ligència Artificial" que es desenvolupa dins de la I fase del projecte de Medicina Personalitzada Big Data.

  • Se seleccionaran 7.200 persones que voluntàriament hauran donat el seu consentiment informat per a participar i faran ús d'una aplicació informàtica, aproximadament 5-10 minuts al dia, 3 vegades a la setmana, durant 5 mesos, per cada àmbit d'estudi.
  • Les persones voluntàries podran triar un o més àmbits d'estudi (aconsellable d'un a tres com a màxim).
  • Informa't de possibles situacions que podrien donar-se durant el desenvolupament del projecte.

 

 

diaporama Cuidat-e     

Com et pots apuntar?

El termini per a apuntar-se i participar en el projecte Cuidat-e ha finalitzat.

Si vols més informació sobre el projecte o resoldre algun dubte, pots dirigir-te al correu cuidat-e@gva.es

Tractament de Dades

La informació personal recollida en aquest formulari té com a finalitat el desenvolupament d'una aplicació informàtica basada en intel·ligència artificial que ajude a millorar la qualitat i prestacions dels serveis públics sanitaris. L'entitat responsable del tractament és la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública (Carrer Misser Mascó, 31, 33, 46010 València), davant la qual podrà exercir els seus drets de manera telemàtica a través del següent enllaç, o físicament quan siga possible en els registres d'entrada dels serveis centrals i territorials d'aquesta Conselleria. Pot accedir a la informació addicional sobre el tractament de les seues dades en el següent enllaç.

Visualització de contingut web