Destaquem
Salut Publica
Visualització del menú
Sostenibilitat
Des de la normativa autonòmica es fomenta la venda directa a les persones consumidores o en canals curts de comercialització dels productes agroalimentaris de la Comunitat Valenciana, així com l’assegurament d’una alimentació saludable i sostenible en centres de l’entorn educatiu, social i sanitari.
En el V Pla de salut de la Comunitat Valenciana s’establixen línies estratègiques per a avançar cap a una alimentació saludable i sostenible, alineades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.
El Pla de seguretat alimentària de la Comunitat Valenciana destaca entre els seus objectius fomentar pràctiques sostenibles en la cadena alimentària per a reduir la pèrdua i el desaprofitament d’aliments, així com promoure una alimentació saludable i sostenible en els menús escolars i en els aliments i begudes de màquines expenedores i cafeteries. Estos temes s’aborden, en el marc del Pla de seguretat alimentària, en el Programa d’avaluació i foment de la qualitat nutricional de l’oferta alimentària en centres escolars i en el Programa d’avaluació d’oferta alimentària en centres residencials per a persones majors.