Visualització del menú

Novetats de la pàgina de Consultes de les Llistes d'Ocupació Temporal

Ampliació del captcha a tots els llistats

S'ha ampliat l'ús del captcha a tots els llistats de la consulta de les Llistes d'Ocupació Temporal per a evitar la intrusió de robots.

22-03-2024

Consultes Llistes d'Ocupació Temporal

 

Carregant

Informació bàsica de protecció de dades personales

La informació personal recollida en la secció de "Consultes (Edició, Reedició, Situació, Nomenaments, Penalitzacions)" de les Llistes d'Ocupació temporal té com a finalitat la constitució de les llistes conforme al procediment, barem i normes de funcionament que es preveu en l'ORDRE 4/2019, de 14 de novembre, per la qual es regula el procediment de selecció de personal temporal (l'enllaç obri en nova finestra).

L'entitat responsable del tractament és la Conselleria de Sanitat (Carrer Misser Mascó, 31, 33, 46010 València) davant la qual podrà exercitar els seus drets de manera telemàtica a través del següent enllaç (obri en nova finestra) o físicament quan siga possible en els registres d'entrada dels serveis centrals i territorials d'aquesta Conselleria. Pot accedir a la informació addicional sobre el tractament de les seues dades en el Registre d'Activitats de Tractament de la Consellleria o a través del enllaç.

Menú de navegació LLISTES D'OCUPACIÓ TEMPORAL

Edició vigent