Visualització del menú

Televisión gratuita

Servei gratuït de televisió als hospitals públics de la Comunitat Valenciana 

  • La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha invertit 1,2 milions d'euros anuals per als 20 departaments de salut de gestió directa.
 

Des del 15 de febrer de 2019, el servei de televisió és gratuït en tots els hospitals públics de la Comunitat Valenciana. Fins al moment, aquest servei era gestionat per empreses concessionàries que cobraven al pacient per aquest servei, la qual cosa li suposava un cost aproximat de quatre euros diaris. 

 

Aquesta mesura s'emmarca dins del Pla de dignificació i humanització de les infraestructures sanitàries, que busca el benestar més gran dels usuaris i usuàries de la sanitat pública.  

 

Amb la finalització del contracte 352/2007, corresponent a la instal•lació i explotació del servei de telefonia pública, Internet i televisió als hospitals valencians, la prestació del servei passarà a ser gratuïta, raó per la qual el manteniment dels televisors serà realitzat per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, amb una inversió d'1,2 milions d'euros anuals. 

 

Accés a internet

 

Juntament amb aquesta mesura, la Conselleria està treballant també en una ampliació de la xarxa sense fil per a poder oferir accés a Internet des dels dispositius de pacients i visitants.

 

D'aquesta forma, s'hi inclou la possibilitat d'utilitzar el servei de connexió a Internet gratuïta oferida per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, amb algunes limitacions: sols està previst un nombre màxim de connexions simultànies de pacients en cada punt d'accés. L'amplada de banda de la connexió a Internet dedicada a trànsit de navegació per al ciutadà estarà anualment a un màxim d'un 3 %, ja que la prioritat continua sent proveir de servei d'accés a xarxa d'ús professional.

Materials de campanya

 

Descarrega els materials: