Guia per als menús en menjadors escolars 2018

 

La Guia per als menús en Menjadors Escolars 2018 recull el treball d'una comissió tècnica multidisplinària (pediatres, tècnics de salut pública i seguretat alimentària, personal d'educació) de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport i de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Publica i ha comptat amb la col·laboració del Col·legi de Dietistes i Nutricionistes de la Comunitat Valenciana.
 
La Guia per als menús en Menjadors Escolars representa una actualització de les recomanacions basada  en els Valors de Referència Dietètica (EFSA, 2017), proporciona noves recomanacions en la freqüència alimentària d'aliments oferida en els menjadors, i aposta per menús que inclouen aliments de proximitat, de producció local i ecològics per a realitzar una oferta alimentària saludable en el marc de la dieta mediterrània.

 

 Descarrega la Guia per als Menús en Menjadors Escolars 2018