Llistes d'Ocupació Temporal Edició 18

RESOLUCIÓ de 16 de novembre de 2020, de la directora general de Recursos Humans de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per la qual es convoca l'Edició 18 de les llistes d'ocupació temporal, s'obri termini d'inscripció d'aspirants i d'actualització de mèrits de candidats i candidates ja inscrites en les llistes d'ocupació temporal d'institucions sanitàries.

Terminis de presentació

  • El termini de presentació de sol·licituds de categories i departaments serà del 17 de novembre de 2020 al 7 de desembre de 2020, ambdós inclosos TANCAT
  • El termini de presentació de la documentació acreditativa dels requisits i els mèrits serà del 14 de desembre de 2020 fins al 15 de gener de 2021, ambdós inclosos.

Per a l'acreditació dels requisits i els mèrits, hauran de presentar una altra sol·licitud, que haurà d'anar acompanyada d'una còpia del registre telemàtic d'inscripció, esta sol·licitud es presentarà a través de:

  1. El registre telemàtic (necessitarà els mateixos requisits tècnics de la presentació telemàtica de la sol·licitud de categories i departaments de salut)

  2. Accés a aplicación per a la presentació telemática de la documentació - Enllaç (Obri en una nova finestra)


  3. Els registres dels Departaments de Salut o de les direccions territorials o Departament de Salut d'Alcoi, i en qualsevol de les altres dependències a què es referix l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Para poder realizar la presentación presencial en las Direcciones Territoriales de Sanidad o cualquier oficina PROP, deberán solicitar necesariamente cita previa: https://www.gva.es/va/web/atencio_ciutadania/inicio/atencion_ciudadano/citas_previas (Obri en una nova finestra)

*** Aquellas persones que desitgen inscriure's o actualitzar mèrits de les llistes d'ocupació temporal que es troben en l'estranger i no disposen de DNIe, certificat digital o Cl@ve, hauran d'escriure un correu electrònic bolsa_sanextranjero@gva.es

Informació per al registre telemàtic:

Enllaç al detall de la convocatòria

Enllaços d'interés

Intranet

T'interessa

Social

Altres centres