Informació Informació

Període de consulta:

El fòrum dels Acords de Gestió 2019 romandrá obert des de les 10:00 hores del 31 d'octubre fins les 14 hores del 14 de novembre.

 

GRÀCIES per les seues aportacions.

 

Per què consultem?

La informació i consulta pública dels Acords de Gestió 2019 pretén ser un mecanisme de participació social que contribuïsca a incorporar les necessitats i demandes de la ciutadania a les estratègies polítiques. La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública treballa per la transparència dels processos de presa de decisions, des de la base de la informació pública de les qüestions que afecten la ciutadania (població i professionals).

[Longitud màxima per missatge: 500 caràcters o 75 paraules]

Fòrum de discusió Fòrum de discusió

« Ves enrere

transparència

Vista combinada Visió plana Vista en arbre
Fils [ Anterior | Següent ]
transparència
Resposta
08/11/18 21:50
Perquè una acció d'informació perseguisca la transparència en accions de govern, sobretot, deu de ser possible entendre el funcionament d'aquesta, Fòrum 2019, en aquest cas.

Tinc una formació per damunt de la mitjana (sense vanaglòries, estadística de formació) i me és impossible ser partícip del Fòrum, i seria profitós i al Fòrum crec que també, per les meues característiques (malalt poli crònic, moltes intervencions quirúrgiques, coneixement de diverses zones sanitàries a la Comunitat).