Informació

El fòrum dels Acords de Gestió 2020 romandrà obert des de les 9 hores del 12 de novembre fins a les 14.00 hores del 20 de novembre. FÒRUM TANCAT. 

 

Moltes gràcies per les seues aportacions.

 
Per què consultem?
 
La informació i consulta pública dels Acords de Gestió 2020 pretén ser un mecanisme de participació social que contribuïsca a incorporar les necessitats i demandes de la ciutadania a les estratègies polítiques. La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública treballa per la transparència dels processos de presa de decisions, des de la base de la informació pública de les qüestions que afecten la ciutadania (població i professionals).
 
 
[Longitud màxima per missatge: 200 paraules]
 

Fòrum de discusió

« Ves enrere

contencions mecàniques

Vista combinada Visió plana Vista en arbre
Fils [ Anterior | Següent ]
contencions mecàniques
Resposta
19/11/19 20:42
En relació amb els acords de gestió dels departaments de salut, i específicament en Millorar l'atenció prestada, des de Marea Blanca plantegem dos indicadors:

- Creació d'un registre informatitzat als serveis hospitalaris sobre les contencions mecàniques realitzades que incloga: el motiu de la contenció, qui ha ordenat la contenció, i el temps de durada
- Els indicadors serien la creació del registre (en quants hospitals s'ha creat) i el feedback sobre la informació recollida al conjunt dels serveis.