Informació

El fòrum dels Acords de Gestió 2020 romandrà obert des de les 9 hores del 12 de novembre fins a les 14.00 hores del 20 de novembre. FÒRUM TANCAT. 

 

Moltes gràcies per les seues aportacions.

 
Per què consultem?
 
La informació i consulta pública dels Acords de Gestió 2020 pretén ser un mecanisme de participació social que contribuïsca a incorporar les necessitats i demandes de la ciutadania a les estratègies polítiques. La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública treballa per la transparència dels processos de presa de decisions, des de la base de la informació pública de les qüestions que afecten la ciutadania (població i professionals).
 
 
[Longitud màxima per missatge: 200 paraules]
 

Fòrum de discusió

« Ves enrere

Considerar medicines i remeis naturals

Vista combinada Visió plana Vista en arbre
Fils [ Anterior | Següent ]
toggle
Considerar medicines i remeis naturals
Resposta
19/11/19 14:12
Apartat: Guanyar en salut.
Indicador: Avaluar els partidaris de incloure medicines i remeis naturals dins de les receptes mèdiques.
RE: Considerar medicines i remeis naturals
Resposta
20/11/19 07:49 com a respotat a rAaO ..
Des de fa molts anys s'aprecien a la pràctica clínica els beneficis d'algunes medicines i teràpies naturals. Per això pense que s'hauria de promoure el coneixement d'estos remeis per part del personal sanitari i també de la ciutadania: als col·legis, universitats, centres de salut, cursos de formació, etc. Són un complement molt útil i eficaç davant certes patologies i crec que seria beneficiós recuperar-les, aprofundir en el seu coneixement i fomentar el seu ús.