Novetats web Novetats web

Novetats Novetats

23/01/2018 - RRHH - FORMACIÓ CONTINUADA - RESOLUCIÓ de 8 de gener de 2018, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual s'estableix el Pla de formació continuada de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a 2018 (EVES).


Les sol·licituds, omplides d'acord amb l'annex II d'aquesta resolució, s'han de presentar en el termini de 15 dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta davant dels òrgans de la llista que hi ha a continuació:

a) La Subsecretaria, direcció general o territorial de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, per al personal adscrit a aquestes.

b) La gerència dels departaments de Salut, per al personal adscrit als centres dependents d'aquests.

13/12/2017 - Elaboració del Pla d'Inspecció 2018


La Direcció general d'Alta Inspecció Sanitària, per a l'elaboració del Pla d'Inspecció 2018, incorpora enguany a la ciutadania i professionals sanitaris com a element de participació per a una millora de la qualitat de l'assistència sanitària.

Pots enviar les teues propostes al correu inspeccion_servsan@gva.es fins al 31 de desembre de 2017.

Consulta el Pla d'Inspecció vigent (2017) ací.

13/11/2017 - PUBLICACIONS - Guía d'Intervenció davant la Violència de Gènere en dones amb adiccions


Hui s'ha publicat una nova Guia per a professionals sanitaris especialistes en atenció a les drogodependències que estarà disponible des de l'apartat de Salut i Gènere en Ciutadania com des de l'apartat de Publicacions de l'àrea de Drogodependències (Professionals, Assistència Sanitària).

Salut i Gènere

Publicacions, Drogodependències

S'estan mostrant 1 - 20 de 202 resultats.
Articles per pàgina 20
de 11