Vols sol•licitar cita prèvia en el teu centre de salut des de qualsevol lloc?
 
Vols accedir als serveis sanitaris i descarregar-te els justificants de la manera més ràpida?
 
 
Busca l'app GVA més Salut en el teu gestor d'aplicacions
 

 
Aquesta APP està dirigida a tots els usuaris de la sanitat de la Comunitat Valenciana que desitgen tindre d'una manera fàcil l'accés a la sol·licitud, modificació i anul·lació de cites mèdiques en atenció primària des del seu telèfon mòbil. L'accés es realitza introduint les dades del número de Targeta Sanitària i la data de naixement.
 
Ara també pots:
 
Consultar els tractaments farmacològics
Rebre alertes personalitzades
Sol·licitar cita mèdica telefònica
 
Al final de la pàgina trobaràs un vídeo demostratiu del seu funcionament.
 
Mitjançant la descàrrega de l'aplicació en el mòbil, es poden sol•licitar cites de professionals d'Atenció Primària, i també consultar-les. Les dades de cada targeta quedaran registrades per a la seua reutilització en cites posteriors, i es disposa d'un sistema de seguretat amb contrasenya per a posteriors visites. L'aplicació ofereix la possibilitat de descarregar en el telèfon mòbil les cites al calendari i els justificants d'assistència. L'accés es realitza introduint les dades del número de Targeta Sanitària i la data de naixement.
 
A més, és possible registrar més d'una persona en el mateix telèfon mòbil, cosa que facilita gestionar les cites familiars.
 

Suport APP: appsanitat@gva.es

 
 
Més salut i més prop
#LaTeuaSalutElTeuDret
@GVAsanitat