APP GVA més Salut APP GVA més Salut

 
 
Vols sol•licitar cita prèvia en el teu centre de salut des de qualsevol lloc?
 
Vols accedir als serveis sanitaris i descarregar-te els justificants de la manera més ràpida?
 
Ara ja és possible.
 
Busca l'app GVA més Salut en el teu gestor d'aplicacions
 
Aquesta APP està dirigida a tots els usuaris de la sanitat de la Comunitat Valenciana que desitgen tindre d'una manera fàcil l'accés a la sol·licitud, modificació i anul·lació de cites mèdiques en atenció primària des del seu telèfon mòbil. L'accés es realitza introduint les dades del número de Targeta Sanitària i la data de naixement.
 
 

 

 
Mitjançant la descàrrega de l'aplicació en el mòbil, es poden sol•licitar cites de professionals d'Atenció Primària, i també consultar-les. Les dades de cada targeta quedaran registrades per a la seua reutilització en cites posteriors, i es disposa d'un sistema de seguretat amb contrasenya per a posteriors visites. L'aplicació ofereix la possibilitat de descarregar en el telèfon mòbil les cites al calendari i els justificants d'assistència. L'accés es realitza introduint les dades del número de Targeta Sanitària i la data de naixement.
 
A més, és possible registrar més d'una persona en el mateix telèfon mòbil, cosa que facilita gestionar les cites familiars.
 
 
Més salut i més prop
#LaTeuaSalutElTeuDret
@GVAsanitat