Especialista en Medicina Familiar i Comunitària, format en el Centre de Salut de Manises i en l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe. Màster en Salut Pública i Gestió Sanitària per la Universitat Miguel Hernández. Metge adjunt de la Unitat d'Hospitalització a Domicili de l'Hospital de Manises. President de l'Associació i Organització No Governamental Metges del Món a la Comunitat Valenciana, promotora de l'Observatori Valencià del Dret Universal a la Salut, ODUSALUD.

Exconsultor de l'Institut d'Informació Sanitària del Ministeri de Sanitat, Política Social i Igualtat. Tècnic de la Conselleria de Sanitat valenciana amb responsabilitat en la direcció del disseny funcional d'Orion Clinic, Sistema d'Informació Hospitalari, de la Conselleria de Sanitat, i com a coordinador del Pla de Millora de les Urgències Hospitalàries de la Comunitat, projecte en el qual es va implantar el sistema de Triatge del Servici d'Urgències.

Estada temporal en la Unitat d'Estratègies en Salut de la Comissió Europea, Brussel•les.

Metge d'Urgències durant diferents períodes de l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe, de l'Hospital General Universitari de València i de l'Hospital d'Olot, Girona. Excoordinador mèdic de Metges Sense Fronteres a l'Argentina, l'any 2003, i en el sud de Colòmbia, any 2002