Enllaços d'interés

Cita Prèvia Sanitària

Sol·licitud de cita prèvia sanitàriaSol·licitud de cita símptomes covid-19

Cita Prèvia Tràmits Administratius

Sol·licitud de cita prèvia Oficines de Registre (Serveis Centrals, Territorials i EVES) Sol·licitud de cita prèvia Servei d'Atenció i Comunicació amb el Pacient (SAIP Serveis Centrals) Sol·licitud de Cita Prèvia Serveis de Farmàcia i Productes Sanitaris (Serveis Centrals)
 

ACORD de 19 de juny de 2020, del Consell, sobre mesures de prevenció front a la Covid-19. (DOGV núm. 8841 de 20.06.2020) 

Punt Seté annex II: En els serveis d'atenció al públic es prioritzarà l'atenció telefònica i telemàtica. Per al cas d'atenció presencial serà precisa la cita prèvia i es limitarà l'aforament al 75% de la superfície disponible per al públic.

Sol·licitut de cita prèvia Oficinas de Registre

SOL·LICITUD DE CITA OFICINES DE REGISTRE

Objecte del tràmit: Sol·licitud i obtenció de cita prèvia per a l'atenció presencial en les oficines d'assistència en matèria de registre.

La forma d'accés i de presentació de documentació en l'OFICINES DE REGISTRE DE LA CONSELLERIA DE SANITAT UNIVERSAL I SALUT PÚBLICA, és exclusivament a través del sistema de CITA PRÈVIA.

  • Cita prèvia en Oficina de Registre de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública (Serveis Centrals, Direccions Territorials i Escola Valenciana d'Estudis de la Salut (EVES). Procediment.

  • Sol•licitud de cita prèvia Oficines de Registre. Tràmit telemàtic. Tràmit telemàtic.